Vi vinner biljetter till Gothenburg Horse Show!

Tack till alla som var med och tävlade om biljetter till Gothenburg Horse Show!

Många fina bidrag har kommit in och arbetet med att välja ut fem vinnare har varit svårt. Juryn har valt följande fem bidrag som belönas med två biljetter och en hotellövernattning. Vi säger stort grattis till våra fem vinnare och hoppas att ni får en rolig kväll i Göteborg.

Johanna Fehrlund, Hörby
Förra året hade jag förmånen att vara lagledare för ett ponnyhopplag i division II. Att få se hur lagmedlemmarna peppade och hejade på varandra i med och motgång är något jag sent glömmer! Sann laganda trots olika förutsättningar och erfarenhet! 

Natascha Jovetic, Kramfors
För mig är idrott och sport ett sätt att skaffa vänner, samt kunna få andas och ett sätt att må bättre. Ju mer jag idrottar, desto bättre mår jag.

Malin Leo, Väring
Jag och mina barn mår mycket bättre när vi rör på oss och när vi har möjlighet att göra det tillsammans då är det riktig livskvalitet. 

Monica Lindkvist, Alvesta
Idrott är att få höra till
Känna styrka, ork o efteråt en go trötthet
Att alla kan vara med på sina villkor
DET är idrott för mig.

Emelie Larsson, Lekeryd
Idrott och hästar är passion och glädje tycker jag,
det får mig att må bra varje dag.
Det skänker mig vänner och gemenskap såklart,
idrott är helt enkelt underbart!