Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2021

ATG Drömfond Trav & Galopp

2021

ATG Drömfond Trav & Galopp

Runtom trav- och galoppbanorna i vårt land, pågår ett arbete där personer inkluderas i gemenskapen. ATG Drömfond hyllar de som skapar en tillhörighet på trav- och galoppskolan för alla – oavsett vem man är.

Full fart på landets travskolor!

År 2023 fick sju travskolor stöd från ATG Drömfond och Svensk Travsport. Fokus för travskolorna är att få fart på sina rullstolsvagnar. Våren 2024 gör vi ett besök hos en av travskolorna och ser hur de använder sin rullstolsvagn. Medan du väntar på den filmen, kika gärna på de tidigare projekt vi stöttat genom ATG Drömfond Trav & Galopp nedan.

Två glada mottagare av varsin rullstolsvagn!

År 2022 var det fokus på att göra Sveriges travskolor inkluderande för fler. Många travskolor sökte och två travskolor fick både rullstolsvagn och besök från ATG Drömfond. Se reportaget med travskolorna i Bollnäs och Åby här nedan!

Trav & Galopp
Vinnare 2022
Bollnäs travskola
Läs mer »
Trav & Galopp
Vinnare 2022
Åby travskola
Läs mer »

Vill du vara med?

Vill du få en påminnelse när vi tar emot ansökningar? Lämna din e-postadress nedan. De personuppgifter du lämnar, används för att administrera påminnelse enligt GDPR.

  Se tidigare travprojekt vi stöttat!

  Vi stöttar trav- och galopprojekt för vi vet att hästnära aktiviteter gör att vi människor mår bra. Se tidigare mottagare som fått stöd från ATG Drömfond Trav & Galopp!

  Trav & Galopp
  War Child
  Läs mer »

  Vår jury för ATG Drömfond Trav & Galopp

  Möt juryn för ATG Drömfond Parasport!

  Jury
  Helena Gärtner
  tf avdelningschef Utbildning och Ungdom, Svensk Travsport
  Jury
  Peter Dennbrink
  Manager Horse Betting Marketing, ATG
  Jury
  Lotta Nilsson Viitala
  CFO, ATG