Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2021

ATG Drömfond Trav & Galopp

2021

ATG Drömfond Trav & Galopp

Runtom trav- och galoppbanorna i vårt land, pågår ett arbete där personer inkluderas i gemenskapen. ATG Drömfond hyllar de som skapar en tillhörighet på trav- och galoppskolan för alla – oavsett vem man är.

Tack för alla ansökningar!

Vi ska nu gå igenom alla inkommande ansökningar – stort lycka till alla som skickat in en ansökan!

2022 är det hög tid för travskolorna att göra plats för fler på travskolorna – inkludering behöver inte vara så svårt. Därför vill vi på ATG Drömfond skänka varsin rullstolsvagn till två travskolor. Med hjälp av en rullstolsvagn kan ni välkomna fler till hästsporten och inleda samarbeten med särskolor, boenden, fritidsverksamheter och kommunen – och på så vis ge fler människor chansen att umgås med hästar och må bra.

Tidslinje

12-25 september
ansökan är öppen
6-7 oktober
vi ses på er konferens då vinnarna presenteras!
Oktober
besök från ATG med inspelning

Vill du vara med?

Vill du få en påminnelse när vi öppnar? Lämna din e-postadress nedan. De personuppgifter du lämnar, används för att administrera påminnelse enligt GDPR.


  En trygg plats i sulkyn

  2021 stödjer ATG Drömfond det viktiga projektet Travkraft, där Sundbyholms Travskola i samarbete med organisationen War Child skapar en trygg plats i sulkyn. Tillsammans möjliggör de att barn och unga från utsatta områden får en lika självklar plats i stallgången och på banan som alla andra. Och att de får ta del av vår fantastiska hästsport. 

   ATG Drömfond stöttar projekt Travkraft som anordnar ett läger tillsammans med stiftelsen War Child och Sundbyholms travskola.  

  Trav & Galopp
  War Child
  Läs mer »

  Whispering Pines mot V75

  Med en önskan om att få en fyrbent vän att ta hand om, blev Travbanegruppen på Bergsåkers travskola mottagare av ATG Drömfond Trav & Galopp år 2020.