Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2022

Inkludering

2022

Gemenskap och glädje genom idrott - för alla

Att hitta en gemenskap genom att delta i idrott, att integreras i samhället genom föreningslivet och att få känna tillhörighet. Vi på ATG Drömfond stödjer projekt där glädje och gemenskap genom idrott är i fokus. Vi ger föreningar möjlighet att ta nästa steg i sin dröm och genom vår ambassadör Peter Forsberg, lär vi känna föreningarna och tar del av deras glädje och följer deras utveckling.

Vill du vara med?

Vill du få en påminnelse när vi öppnar nästa gång? Lämna din e-postadress nedan. De personuppgifter du lämnar, används för att administrera påminnelse enligt GDPR.

  Tider 2024

  Ansökan
  26 feb – 24 mars
  Inspelning
  27 maj – 7 juni
  Omröstning
  9 sept – 6 okt
  Final Solvalla
  12 okt

  Grattis till Älvdalens Atletklubb 2022!

  Mer än hundra projekt sökte till ATG Drömfond Inkludering och fyra föreningar tog sig till final. De fick 50 000 kronor vardera till sina projekt och en skulle få ytterligare 100 000 kronor. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt är årets slutsegrare Älvdalens Atletklubb. Stort grattis! Du hittar alla finalister här nedan.

  2022 vill vi lyfta fram fyra föreningar som gjort en extraordinär insats för sina medlemmar – och som har en strävan att göra ännu mer för ännu fler. Hos Älvdalens Atletklubb erbjuds pensionärerna gratis gymträning och ett socialt utbyte, medan Katrineholms Kanotklubbs verksamhet sträcker sig över åldersgränser och säsonger – nästa satsning är parakanotism. Solklar Frisbee Förening lockar med Ultimate frisbee och spontanidrott för unga i utsatta områden och KFUM Bollihop vill använda stödet för att öka simkunnigheten hos mammor och barn. 

  Möt vår jury!

  Säg hej till juryn för ATG Drömfond Inkludering.

  Jury
  Peter Forsberg
  Ambassadör ATG Drömfond
  Jury
  Leif Magnusson
  F d verksamhetschef Mångkulturellt centrum
  Jury
  Lotta Nilsson Viitala
  CFO ATG

  Klubbarna som integrerar, engagerar och inspirerar

  2021 fick fem finalister 75 000 kronor till sina verksamheter: BK Loke vet att ett par brottarskor kan göra hela skillnaden, Svenska Service- och Signalhundsförbundet gör hundsporten mer tillgänglig, Kristineberg schackklubb för folk samman över etnicitet, ålder och kön, Klockets BK ger ungdomar ett sammanhang i boxningsringen och Norrtulls sportklubb integrerar nyanlända genom idrott. 

  Inkludering
  BK Loke
  Läs mer »