Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2022

Inkludering

2022

Gemenskap och glädje genom idrott - för alla

Att hitta en gemenskap genom att delta i idrott, att integreras i samhället genom föreningslivet och att få känna tillhörighet. Vi på ATG Drömfond stödjer projekt där glädje och gemenskap genom idrott är i fokus. Vi ger föreningar möjlighet att ta nästa steg i sin dröm och genom vår ambassadör Peter Forsberg, lär vi känna föreningarna och tar del av deras glädje och följer deras utveckling.

Tack för alla ansökningar!

Vi går nu igenom inkommande projekt. Årets mottagare presenteras 11 maj på drömfond.se och våra sociala medier. Se till att du följer oss på Facebook så att du inte missar något!  

Tidsplan Inkludering 2022

28 februari – 27 mars
Ansökan är öppen
11 april – 22 april
Genomgång inkommande ansökningar och juryarbete
18 maj
Finalister kommuniceras - OBS! Ändrat datum
30 maj – 10 juni
Besök med inspelningar hos finalisterna

Möt vår jury!

Säg hej till juryn för ATG Drömfond Inkludering.

Jury
Peter Forsberg
Ambassadör ATG Drömfond
Jury
Anja Frey
Chef Fryshuset Stockholm
Jury
Maria Guggenberger
Hållbarhetschef ATG
Jury
Leif Magnusson
Verksamhetschef Mångkulturellt centrum

Klubbarna som integrerar, engagerar och inspirerar

2021 fick fem finalister 75 000 kronor till sina verksamheter: BK Loke vet att ett par brottarskor kan göra hela skillnaden, Svenska Service- och Signalhundsförbundet gör hundsporten mer tillgänglig, Kristineberg schackklubb för folk samman över etnicitet, ålder och kön, Klockets BK ger ungdomar ett sammanhang i boxningsringen och Norrtulls sportklubb integrerar nyanlända genom idrott. 

Finalister 2020

I hård konkurrens med ett hundratal sökande projekt tog sig fyra projekt till final. De fick 50 000 kronor vardera till sina projekt men en skulle få ytterligare 100 000 kronor. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt står årets slutsegrare klar – grattis säger vi till Sunnanå SK och projekt TUSS! Resterande finalister ser du längre ner på sidan.