Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2021

Inkludering

2021

Gemenskap och glädje genom idrott - för alla

Att hitta en gemenskap genom att delta i idrott, att integreras i samhället genom föreningslivet och att få känna tillhörighet. Vi på ATG Drömfond stödjer projekt där glädje och gemenskap genom idrott är i fokus. Vi ger föreningar möjlighet att ta nästa steg i sin dröm och genom vår ambassadör Peter Forsberg, lär vi känna föreningarna och tar del av deras glädje och följer deras utveckling.

75 000 kronor till fem föreningar!

I år fyller ATG Drömfond fem år och det firar vi med att ge fem föreningar 75 000 kronor vardera.  

Det senaste året har varit tufft, många föreningar har inte kunnat erbjuda träning för sina medlemmar. Pandemin begränsar, att kunna erbjuda ett sammanhang och en gemensamhet som integrerar och inkluderar är just nu viktigare än någonsin. Hur kan pengarna hjälpa er och era medlemmar tillbaka till en aktiv verksamhet igen? Ansök senast 20 juni. 

Förutom pengarna, får alla finalister delta i en exklusiv digital föreläsning med vår ambassadör Peter Forsberg. Ni får dessutom välja på en av tre aktiviteter och ni väljer den som passar er verksamhet bäst: Mental träning med coach Johan Plate, Föreläsning med kostrådgivning och träningsfilosofi med ATGs företagstränare Ida Rautila eller en hästdag på travskola med tandemkörning*.  

 

* Aktiviteterna planeras i samråd med finalisterna och vi gör allt för att genomföra aktiviteter som planerat. Under rådande omständigheter ber vi om ert tålamod då det kan ske förändringar.  

Ansök med ditt projekt!

Fyll i ansökan nedan, beskriv noga hur pengarna ska användas och vilken skillnad det gör i er verksamhet. Din ansökan vill vi ha senast 20 juni.  

Tips från coachen

image

Det här behöver du beskriva!

Beskriv ditt projekt! På vilket sätt inkluderar ni deltagarna i verksamheten? Vilken skillnad gör ni för era deltagare?

image

Det här vill vi veta!

Hur ser er verksamhet ut idag? Vilken skillnad bidrar pengarna till? Vad är ert önskade läge om sex månader?

image

Det här sker med din ansökan!

Vi läser varje ansökan, faktakollar och gör research innan de presenteras för vår jury. Vi saknar möjligheten att återkoppla vid oklarheter så tänk noga igenom om du besvarat alla frågor

Tidsplan

24 maj - 20 juni
Ansökan är öppen 
23 - 30 juni
Genomgång inkommande ansökningar och juryarbete
14 juli
Finalister kommuniceras
3 - 17 sept
Besök och inspelningar hos finalisterna
6 nov
Exklusiv föreläsning med Peter Forsberg (digitalt) 

Möt vår jury!

Säg hej till juryn för ATG Drömfond Inkludering.

Jury
Peter Forsberg
Ambassadör ATG Drömfond
Jury
Anja Frey
Chef Fryshuset Stockholm
Jury
Maria Guggenberger
Hållbarhetschef ATG
Jury
Leif Magnusson
Verksamhetschef Mångkulturellt centrum

Finalister 2020

I hård konkurrens med ett hundratal sökande projekt tog sig fyra projekt till final. De fick 50 000 kronor vardera till sina projekt men en skulle få ytterligare 100 000 kronor. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt står årets slutsegrare klar – grattis säger vi till Sunnanå SK och projekt TUSS! Resterande finalister ser du längre ner på sidan.