Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2021

Inkludering

2021

Gemenskap och glädje genom idrott - för alla

Att hitta en gemenskap genom att delta i idrott, att integreras i samhället genom föreningslivet och att få känna tillhörighet. Vi på ATG Drömfond stödjer projekt där glädje och gemenskap genom idrott är i fokus. Vi ger fyra föreningar möjlighet att ta nästa steg i sin dröm och genom vår ambassadör Peter Forsberg, lär vi känna föreningarna och tar del av deras glädje.

Grattis till Sunnanå SK!

I hård konkurrens med ett hundratal sökande projekt tog sig fyra projekt till final. De fick 50 000 kronor vardera till sina projekt men en skulle få ytterligare 100 000 kronor. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt står årets slutsegrare klar – grattis säger vi till Sunnanå SK och projekt TUSS! Resterande finalister ser du längre ner på sidan.

Möt vår jury!

Säg hej till juryn för ATG Drömfond Inkludering.

Jury
Peter Forsberg
Ambassadör ATG Drömfond
Jury
Anja Frey
Chef Fryshuset Stockholm
Jury
Maria Guggenberger
Hållbarhetschef ATG
Jury
Leif Magnusson
Verksamhetschef Mångkulturellt centrum

Finalister 2019

Från närmare 180 sökande projekt, utsåg juryn fyra finalister som fick 50  000 kronor vardera till sina verksamheter. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt stod det klart att föreningen SlaughterSisters vann. De tilldelades ytterligare 100 000 kronor så de kan nå sitt mål – att tuffa, färgstarka kakmonster en dag ska få möjligheten att styra världen.

För oss är ni alla vinnare och vi är stolta över att ATG Drömfond får vara med och göra stor skillnad i det lilla.

Finalister 2018

Bland 177 sökande projekt, valde juryn ut fyra finalister som fick 50 000 kronor vardera för att utveckla sin verksamhet. Efter att juryn och svenska folket sagt sitt stod Borås Fältrittklubb som vinnare. De fick ytterligare 100 000 kronor för att fler barn med selektiv mutism ska kunna hitta en stärkande och trygg plats i tillvaron.

För oss är alla vinnare och vi är stolta över att ATG Drömfond får vara med och göra stor skillnad i det lilla.

Inkludering
Vinnare 2018
Borås Fältrittklubb
Läs mer »
Inkludering
IFK Motala
Läs mer »
Inkludering
Simlabbet
Läs mer »