Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

2022

Inkludering

2022

Gemenskap och glädje genom idrott - för alla

Att hitta en gemenskap genom att delta i idrott, att integreras i samhället genom föreningslivet och att få känna tillhörighet. Vi på ATG Drömfond stödjer projekt där glädje och gemenskap genom idrott är i fokus. Vi ger föreningar möjlighet att ta nästa steg i sin dröm och genom vår ambassadör Peter Forsberg, lär vi känna föreningarna och tar del av deras glädje och följer deras utveckling.

Rösta på din favorit i ATG Drömfond Inkludering

2022 vill vi lyfta fram fyra föreningar som gjort en extraordinär insats för sina medlemmar – och som har en strävan att göra ännu mer för ännu fler. Hos Älvdalens Atletklubb erbjuds pensionärerna gratis gymträning och ett socialt utbyte, medan Katrineholms Kanotklubbs verksamhet sträcker sig över åldersgränser och säsonger – nästa satsning är parakanotism. Solklar Frisbee Förening lockar med Ultimate frisbee och spontanidrott för unga i utsatta områden och KFUM Bollihop vill använda stödet för att öka simkunnigheten hos mammor och barn. 

De har fått 50 000 kronor vardera för att utveckla sin verksamhet och nu är det dags att rösta på din favorit som du tycker förtjänar ytterligare 100 000 kronor.  

Röstningen pågår till den 28 augusti 2022 och du kan rösta en gång per dag och projekt! 

Tidsplan Inkludering 2022

28 februari – 27 mars
Ansökan är öppen
11 april – 22 april
Genomgång inkommande ansökningar och juryarbete
18 maj
Finalister kommuniceras
30 maj – 10 juni
Besök med inspelningar hos finalisterna
1 - 28 augusti
Omröstning på drömfond.se - vilken finalist får ytterligare 100 000 kronor?
Lördag 24 september
Vi avslöjar slutsegraren! OBS ändrat datum

Vill du vara med?

Hann du inte skicka in en ansökan? Vill du få en påminnelse när vi öppnar nästa gång? Lämna din e-postadress nedan. De personuppgifter du lämnar, används för att administrera påminnelse enligt GDPR.


  Möt vår jury!

  Säg hej till juryn för ATG Drömfond Inkludering.

  Jury
  Peter Forsberg
  Ambassadör ATG Drömfond
  Jury
  Anja Frey
  Chef Fryshuset Stockholm
  Jury
  Maria Guggenberger
  Hållbarhetschef ATG
  Jury
  Leif Magnusson
  Verksamhetschef Mångkulturellt centrum

  Klubbarna som integrerar, engagerar och inspirerar

  2021 fick fem finalister 75 000 kronor till sina verksamheter: BK Loke vet att ett par brottarskor kan göra hela skillnaden, Svenska Service- och Signalhundsförbundet gör hundsporten mer tillgänglig, Kristineberg schackklubb för folk samman över etnicitet, ålder och kön, Klockets BK ger ungdomar ett sammanhang i boxningsringen och Norrtulls sportklubb integrerar nyanlända genom idrott.