Hästen ser dig som människa. Oavsett vem du är.

ATGs Drömfond stödjer idrottsföreningar som gör skillnad. En av dessa föreningar är Kungsbacka ridklubb som var en av 120 ansökningar som kom in till ATGs Drömfond 2017. Finalplatserna gick till fyra andra föreningar men här är verkligen beviset på att man aldrig ska sluta drömma. ATGs Drömfond vill belöna Kungsbacka ridklubb, där barn och ungdomar i en särskild friskvårdsklubb har sin frizon.

Det är viktigt att alla barn och ungdomar får chans att röra på sig, och att få göra det i en sådan fin miljö som hos Kungsbacka ridklubb är fantastiskt. Det är gemenskapen i en idrott, att hitta nya vänner och att vara tillsammans med hästar som hjälper till att stärka ens självkänsla.

Ingen dröm är för stor och med det sagt har vi nu delat ut årets sista julklapp, ponnyn Lottie. Eftersom hon är lite mindre än en fullstor häst, kan det skapa en tryggare uppsittning för barnen och fler vågar prova verksamheten. Då kan deltagarna i friskvårdsgruppen känna sig precis som vem som helst. För hästen ser dig som människa. Inte din övervikt.

God jul önskar ATGs Drömfond.