Du använder en omodern webbläsare. Ladda ner Microsoft Edge, som stödjer moderna webbplatser.

Frågor och svar

 

Vad är ATG Drömfond?
I 45 år har ATG bidragit stort till hästnäringen, samhället och idrotten genom sponsorskap och olika engagemang. Genom ATG Drömfond stödjer vi sedan år 2017 föreningar och engagemang som främjar gemenskap och hälsa genom idrott och rörelse. Vi bidrar till ett samhälle som mår bättre i morgon än idag och vi bidrar till att göra stor skillnad i det lilla. Se filmen när Peter Forsberg, ambassadör för ATG Drömfond, förklarar närmare vad ATG Drömfond är och berättar om vilka projekt som fått stöd från ATG Drömfond.

Vilka kan söka till ATG Drömfond?
Är ni en förening eller organisation som arbetar med att låta fler personer ta del av inkluderande verksamhet genom idrott, rörelse och sport, är ni välkomna att ansöka till ATG Drömfond.

Vad får en finalist?
Som finalist får du, förutom en viss summa pengar, även uppmärksamhet via våra sociala kanaler och medial uppmärksamhet. Varje engagemang har olika förutsättningar vad avser antal finalister som utses och belopp som utbetalas. Läs mer om våra engagemang på den här sidan.

 

Projekt som gjort skillnad

Genom ATG Drömfond är vi med och bidrar till ett bättre samhälle. Vi stödjer projekt där hälsa och gemenskap står i fokus.

Inkludering
Vinnare
Borås Fältrittklubb
Läs mer »
Inkludering
Simlabbet
Läs mer »
Inkludering
Vinnare
Unite People
Läs mer »
Travronden
Vinnare
Gotlands Travskola
Läs mer »