Finalister ATG Drömfond 2018

Grattis till vår fyra finalister!

 

Många fantastiska projekt ansökte till ATG Drömfond och juryn hade ett hårt jobb med att välja ut finalister. Till slut har vår jury enats om följande projekt:

Borås Fältrittklubb vill utöka sitt samarbete med BUP där barn och deras terapeuter kommer till ridskolan och använder hästen i terapin.

IFK Motala BK skridskofritids ger barn möjlighet att röra sig, oavsett föräldrarnas ekonomiska förutsättningar. Alla barn i förskola och lågstadiet är välkomna att låna utrustning och träffa barn i samma ålder.

Skate Nation låter skateboarden vara ett verktyg för integration där framförallt nyanlända ungdomar får ett sammanhang att möta jämnåriga.

Simlabbet vill erbjuda barn med hörselnedsättning en simskola som erbjuder teckenspråk som ett stöd till verbal kommunikation i undervisningen.

Dessa fyra finalister får 50 000 kronor till sina projekt enligt ovan men ett projekt har även chans till ytterligare 100 000 kronor. Vilken finalist som tar hem slutsegern, kan du vara med och bestämma. I oktober månad bjuder vi in till omröstning, mer detaljer om detta kommer senare.