THE LIGHTNINGS VIKTIGASTE MATCH NÅGONSIN

Den halvt okända orten Alfta har lyckats leverera succégruppen Småstadsliv och ett av Sveriges sämsta hockeylag, The Lightnings. Nu kommer nästa smått osannolika nyhet från den lilla kyrkbyn med knappt 2500 invånare; superstjärnorna Peter Forsberg, Markus Näslund och Niklas Sundström har värvats till byns stolthet The Lightnings inför matchen mot rivalerna Mighty Dronts.

Två gånger tidigare har The Lightnings mött Mighty Dronts och förlorat. Lördag den 17 mars kl. 17:00 ska de mötas för tredje gången. Visst finns revanschsuget där, men det finns saker som är viktigare än rivaliteten mellan två av Sveriges sämsta hockeylag. Den här matchen handlar inte om medaljer eller pokaler, den handlar om livet och barnen.

ATGs Drömfond är mycket stolta över att vår ambassadör Peter Forsberg är med i denna viktiga match där hela överskottet går till Barncancerfonden och stiftelsen Icebreakers.

Om du inte tillhör en av de lyckliga som fått biljett till matchen, ser du matchen live på facebook.com/atg och expressen.se